Olutfestarit 2018

Hyvinkään Olutfestarit jälleen 3.-4.8.2018 Wanhalla Villatehtaalla!

Olutseura William K. ja Helsinki Beer Festival tarjoavat oluen ystäville mahtavan viikonlopun.

Perjantai 3.8.
klo 17.00-01.00

Lauantai 4.8.
klo 12.00-01.00

Olutfestareilla on 500 neliötä teltoilla katettua anniskelualuetta ja noin 1000 istumapaikkaa! 

Liput 1pv 12 € ja 2pv 20 €. Ennakkomyynti Crafters Bar (Hämeenkatu 13-17, Hyvinkää)

Lipunmyynti festarialueen portilla alkaa perjantaina 3.8. klo 17.00 ja lauantaina 4.8.2018 klo 15.00, joten lauantaina klo 12.00-15.00 olutfestareille on ilmainen sisäänpääsy! Tule viihtymään Hyvinkään suurimmalle kesäterassille.

Hyvinkään Wanha Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää.

Hyvinkään Olutfestareilla on kotimaisia ja ulkomaisia pienpanimoita, hyvää ruokaa, rentoa fiilistä ja tietenkin musiikkia. Olutfestarit tarjoilevat monipuolisen kattauksen viihdettä, mutta pääosaa viikonlopun aikana näyttelee olut!

Helsinki Beer Festival pystyttää festareille oman ständin, jossa on tarjolla pitkä lista pullo-oluita, joita et muualta Suomesta saa. Saatavilla myös gluteiinitonta ja alkoholitonta olutta.

Pienpanimoista mukana ovat Olarin Panimo, Vakka-Suomen Panimo,  Fiskarsin Panimo, Panimo Kiiski ja Espoon Oma Panimo. Oluen lisäksi myynnissä toki myös viiniä, siideriä ja muita alkoholijuomia!

Ruokatarjoilusta huolehtivat Dogs & Deli (burgereita, hot dogeja ja muita grilliherkkuja) sekä Ruisherkku (valkosipulinmakuisia herkullisia makupaloja).

Perjantaina festariyleisöä viihdyttää ja tanssittaa vimmainen livebändi Käsityöläiset ja lauantaina Suomi-rock coverbändi Liftarit. Molempina päivinä myös trubaduureja: Jonne Nieminen, Tommi Kaikkonen ja Pete Tolonen.

Käsityöläiset

Liftarit

 

 

 

 

 

 

Yleistä infoa Olutfestareiden käytännön asioista löytyy oluttfestarit.fi/Info-sivulta.

Seuraa ilmoittelua täällä ja Hyvinkään tapahtumakalenterissa.


Yhteistyössä

           Helsinki Beer Festival logo                Olutseura William K. ry logo