Kolpakko-Kierros

Olutseura on järjestänyt vuodesta 2014 lähtien vuosittain Kolpakko-Kierros tapahtuman kaikille hyvinkääläisille, jossa osanottajat kiertävät Hyvinkään ravintoloita ja suorittavat erilaisia tehtäviä. Voittajajoukkue saa maineen ja kunnian lisäksi mm. kiertopalkinnon ja parhaiten pukeutunut joukkue palkitaan!

Kolpakko-Kierros 2022 tapahtuma järjestetään lauantaina 17.9.2022. Kerää 3-5 hengen joukkue ja lähde kisaamaan Kolpakko-Kierroksen voitosta! Joukkueet tekevät jokaisessa kierrokseen kuuluvassa hyvinkääläisessä ravintolassa heille annetun tehtävän. Kyseessä ei ole oluenjuontikisa. Pääosassa ovat toinen toistaan hauskemmat tehtävät, joissa jokainen joukkueen jäsen pääsee loistamaan itselleen omimmissa taidoissa!

Ilmoittautumiset viimeistään 14.9.2022: jyrki(at)vallinkoski.fi. Ilmoittautuneille joukkueille toimitetaan sähköpostitse tarkat säännöt. Osallistumismaksu on 28 €/joukkue. Jälki-ilmoittautuminen tapahtumapäivänä 36 €/joukkue. Max. joukkuemäärä 20 kpl.

Kisa alkaa Musta Kasista klo 12.00 ja päättyy Medicin Maniin. Joukkueiden ilmoittautumiset Musta Kasissa heti kun sen ovet aukeavat klo 12.00. Muut mukana olevat ravintolat: Check Inn, Haarikka, Tolpan Krouvi ja Club Blue Angels.

Joukkueiden sujuvan liikkumisen mahdollistaa Hyvinkään Liikenne.

Aiemmat Kolpakko-Kierrokset

Koronarajoitusten vuoksi vuoden 2021 Kolpakko-Kierrosta ei voitu järjestää.

Koronarajoitusten vuoksi vuoden 2020 Kolpakko-Kierrosta ei voitu järjestää.

Kuudes peräkkäinen Kolpakko-Kierros tapahtuma järjestettiin 14.9.2019 ja aiem­pien vuosien tapaan joukku­eet kiersi­vät Hyvinkään ravintoloita ja suoritti­vat erilaisia rasteja. Kolpakko-Kierroksen voitti joukkue Zeeprat. Toiseksi tuli joukkue Majavan Pamputtajat ja kolmanneksi Caponen Koheltajat. Parhaiten pukeutu­neeksi joukkueeksi valittiin ’Don’t Worry be Havaiji’ ja positiivisimmaksi joukkueeksi Caponen Koheltajat.

Hyvinkään ravintoloista Kolpakko-Kierroksessa mukana olivat : Crafters, Check Inn, Haarikka, Kirjavatolpan Krouvi, Medicin Man ja Musta Kasi. Kilpai­lijoiden kuljetuksista kisan aikana huolehti tuttuun tapaan Hyvin­kään Liikenne.

Kolpakko-Kierroksen voittajat 2018! Minna & Väsyneet Miehet! Toiseksi tuli joukkue LiLaKaLa ja kolmanneksi Wiljamin Epätoivot!

Parhaiten pukeutuneeksi joukkueeksi valittiin Vedenpaisumus ja positiivisimmaksi joukkueeksi Mallaskoira!

Kiitos kaikille joukkueille ja suuri kiitos myös yhteistyökumppaneillemme & mukana olleille ravintoloille: Crafters, Haarikka, Kirjavatolpan Krouvi, Medicin Man, Musta Kasi, Check Inn ja Talvisillan Cafe & Pub.

Neljännen Kolpakko-Kierroksen voitti joukkue Majavan Pamputtajat ja parhaiten pukeutuneeksi joukkueeksi valittiin joukkue Rantamursut

Kolpakko-Kierroksessa mukana olivat Crafters, Haarikka, Kirjavantolpan Krouvi, Medicin Man, Musta Kasi ja Pub Wiljami. 

Iso kiitos yhteistyökumppanillemme Medicin Manille sekä muille mukana olleille ravintoloille: Check Inn, Haarikka, Harlekiini, Hyvinkään Biljardisali ja Kirjavatolpan Krouvi.

TULOKSET:
1. Kyy York Rangers
2. Majavan Pamputtajat
3. LiLaKaLa 
3. Teamhabbopläsä

Parhaiten pukeutunut joukkue: Rescue Team

Mukana tapahtumassa olivat Oluthuone Wiljami, Medicin Man, Jalostamo, Haarikka, Harlekiini, Kirjavatolpan Krouvi ja Hyvinkään Biljardisali.

TULOKSET:
1) TENA
2) Wiltti-Ritarit
3) Fantastic Four

Parhaiten pukeutueeksi joukkueeksi valittiin Foor Glitoris.

Hyvinkään I Kolpakko-Kierros tapahtuma järjestettiin lauantaina 20.9.2014. Mukana tapahtumassa, eli tehtävien suorituspaikkoina, olivat Oluthuone Wiljami, Medicin Man, Jalostamo, Check Inn, Haarikka ja Harlekiini.

Kisan voitti joukkue Fantastic Four.