Kolpakko-Kierros

Olutseura William K. ry järjestää Kolpakko-Kierros 2020 tapahtuman lauantaina 19.9.2020. 

Kerää kolmen tai neljän hengen joukkue ja lähde kisaamaan Kolpakko-Kierroksen voitosta! Joukkueet tekevät jokaisessa kierrokseen kuuluvassa hyvinkääläisessä ravintolassa heille annetun tehtävän. Kyseessä ei ole oluenjuontikisa. Pääosassa ovat toinen toistaan hauskemmat tehtävät, joissa jokainen joukkueen jäsen pääsee loistamaan itselleen omimmissa taidoissa!

Kisaan otetaan 20 joukkuetta. Varmista, että mahdut mukaan!

Lisätietoja tapahtumasta lähempänä ajankohtaa.

Joukkueiden sujuvan liikkumisen mahdollistaa Hyvinkään Liikenne.


Kolpakko-Kierroksen voittajat 2018! Minna & Väsyneet Miehet! Toiseksi tuli joukkue LiLaKaLa ja kolmanneksi Wiljamin Epätoivot!

Parhaiten pukeutuneeksi joukkueeksi valittiin Vedenpaisumus ja positiivisimmaksi joukkueeksi Mallaskoira!

Kiitos kaikille joukkueille ja suuri kiitos myös yhteistyökumppaneillemme & mukana olleille ravintoloille: Crafters, Haarikka, Kirjavatolpan Krouvi, Medicin Man, Musta Kasi, Check Inn ja Talvisillan Cafe & Pub.

Neljännen Kolpakko-Kierroksen voitti joukkue Majavan Pamputtajat ja parhaiten pukeutuneeksi joukkueeksi valittiin joukkue Rantamursut

Kolpakko-Kierroksessa mukana olivat Crafters, Haarikka, Kirjavantolpan Krouvi, Medicin Man, Musta Kasi ja Pub Wiljami.  Kilpailijoiden kuljetuksista kisan aikana huolehti tuttuun tapaan Hyvinkään Liikenne.

Iso kiitos yhteistyökumppanillemme Medicin Manille sekä muille mukana olleille ravintoloille: Check Inn, Haarikka, Harlekiini, Hyvinkään Biljardisali ja Kirjavatolpan Krouvi.

TULOKSET:
1. Kyy York Rangers
2. Majavan Pamputtajat
3. LiLaKaLa 
3. Teamhabbopläsä

Parhaiten pukeutunut joukkue: Rescue Team

Mukana tapahtumassa olivat Oluthuone Wiljami, Medicin Man, Jalostamo, Haarikka, Harlekiini, Kirjavatolpan Krouvi ja Hyvinkään Biljardisali.

TULOKSET:
1) TENA
2) Wiltti-Ritarit
3) Fantastic Four

Parhaiten pukeutueeksi joukkueeksi valittiin Foor Glitoris.

Hyvinkään I Kolpakko-Kierros tapahtuma järjestettiin lauantaina 20.9.2014. Mukana tapahtumassa, eli tehtävien suorituspaikkoina, olivat Oluthuone Wiljami, Medicin Man, Jalostamo, Check Inn, Haarikka ja Harlekiini.

Kisan voitti joukkue Fantastic Four.