Jäsenille tarkoitettu informaatio

Vuosi on jo hyvällä alulla ja olutseuran hallitus on aloittanut työskentelynsä. Sitä vaan vaikeuttaa tämä tilanne missä mistään asiasta ei oikeastaan voi olla täysin varma. Olemme kuitenkin suunnitelleet alempana lueteltuja tapahtumia keväälle (mutta siis koronavarauksella kaikki).

Neuvottelut yhteistyökumppaneiden kanssa tämän vuoden jäseneduista ovat kesken, yritetään saada ne maaliin viimeistään tammikuun loppuun mennessä. Tammikuun lopussa saatte jäsentiedotteen, jossa toivottavasti jo tapahtumia ja jäsenetuja on pystytty varmistamaan.

Sormet ristiin, että saataisiin vietettyä edes suht’ normaali olutseuran toimintavuosi.

Jäsenedut

Jäsenedut kerrotaan sinulle lähetetyssä jäsentiedotteessa ja seuran omassa Facebook-ryhmässä.

Kannattaa lukaista edut sillä Olutseuran jäsenkortilla oikeasti saa etuja.

Tulevat tapahtumat

Alla on lueteltuna vuoden 2022 kevääksi suunnitellut tapahtumat. Näin korona-aikana muutoksia tapahtumien ajankohtiin voi tulla, joten kannattaa seurata ilmoittelua nettisivuilla ja Facebook-ryhmässä. Lisätietoja saat klikkaamalla tapahtumaa (yksityiskohtia lisätään tapahtumiin lähempänä ajankohtaa).

Tervetuloa mukaan tapahtumiin & mukavien ihmisten seuraan!

Jos haluat ladata tapahtumat esim. omaan Google-kalenteriisi, mene kalenteriin ja klikkaa ”vie tapahtumat” palkkia sivun alalaidassa, tallenna tiedosto kovalevylle ja saat tuotua tapahtumat omaan Google-kalenteriisi (katso tarkemmat ohjeet tapahtumien tuomisesta Google-kalenterin ohjeista).